Vihdoinkin! Classic Salibandyliigan mestari 10 087 katsojan edessä!

Classic Tampereelta on ensimmäistä kertaa Salibandyliigan mestari. Classic löi Helsingin Areenalla 10 087 katsojan edessä pelatussa Superfinaalissa Oilersin 8-2.

Illan ensimmäisen maalin sivalsi altavastaajaksi odotetun Oilersin Santeri Lindfors, mutta sitten otti ohjat Classicin ykkösviisikko Eemeli SalinNico SaloLassi Vänttinen, Mikko LeikkanenMika Savolainen. Jo avauserässä Salin kiskaisi tasoituksen, maalille unohdettu Savolainen napautti tamperelaiset johtoon ja edellisen osuman syöttänyt Salo laukoi vielä itse lukemiksi 3-1. Sama tahti jatkui toisessa erässä, jossa Lassi Vänttinen päätti vastaiskun 4-1-maaliin ja Salo nosti jo 5-1 Salinin syöttäessä molemmat osumat.
Oilersin toinen maali nähtiin vasta päätöserän puolivälissä Classicin johtaessa jo 6-1. Loppukiriä ei espoolaisista enää irronnut vaan Sami Johansson komisteli vielä lukemia osumalla ensin tyhjään verkkoon ja viimeisellä minuutilla vielä loppunumerot näyttävästi pienestä kulmasta.

Classic – Oilers 8-2 (3-1, 2-0, 3-1)

1. erä: 2.06 Santeri Lindfors (Olli Alanen) 0-1, 8.43 Eemeli Salin (Sami Johansson) 1-1, 13.27 Mika Savolainen (Nico Salo) 2-1, 18.34 Salo (Salin) 3-1.
2. erä: 24.54 Lassi Vänttinen (Salin) 4-1, 34.00 Salo (Salin) 5-1.
3. erä: 45.50 Niko Juhola (Vänttinen) 6-1 yv, 50.47 Casper Pfitzner (Perttu Pajukoski) 6-2 yv, 57.21 Johansson (Janne Lamminen) 7-2 tm, 59.13 Johansson (Jussi Piha) 8-2.