U19-naisten maaottelussa tuttu kaava – Ruotsi vei kolmannenkin kohtaamisen

Myös kolmas kohtaaminen Ruotsin ja Suomen U19-naisten kolmoismaaottelussa Täbyssä päättyi  sinikeltaisten voittoon, nyt lukemin 4-3. Kaava oli kolmannen kerran sama tuttu, eli Ruotsi karkasi ensin selvää johtoon ja Suomi tuli kolmannen erän maaleilla lähelle.

Nyt Nea Nupponen ehti tasoittaa pelin kertaalleen avauserässä, mutta Ruotsi osui toisen alkuun nopeasti kaksi kertaa karaten 4–1-johtoon. Päätöserässä oli jälleen Suomen kirin vuoro. Emilia Kurppa kavensi heti erän alkuun ja sitten vielä Emma Parta, mutta hänen maalinsa nähtiin valitettavasti vasta sekunti ennen loppusummeria.

Salibandya, Täby, Ruotsi

U19-naisten maaottelu

Ruotsi-Suomi 4-3 (2-1, 2-0, 0-2)

1. erä: 1.33 Saga Emtell (Moa Dynefalk) 1-0, 8.21 Nea Nupponen (Emilia Kurppa) 1-1, 19.12 Axina Pettersson (Emma Heander) 2-1.
2. erä: Thea Löfborg (Kajsa Johansson) 3-1, 21.31 Hanna Nordstrand (Emtell) 4-1.
3. erä: 42.20 Kurppa (Ida Kattilakoski) 4-2, 59.59 Emma Parta (Aada Heikkinen) 4-3.