TV-trilleristä tasapeli, huomenna suuri derbylauantai

Happee ja Oilers päätyivät Salibandyliigan perjantain TV-ottelussa tasapeliin. Ottelu Jyväskylän Monitoimitalolla tuotti viiden minuutin jatkoajankin jälkeen lukemat 4-4.

Ottelu oli harvinaisen kaksijakoinen, kun Happee vei avauserää mielin määrin karaten 2-0-johtoon ja Oilers yhtä selvästi toista siirtyen edelle maalein 2-3. Kolmannen aluksi Perttu Pajukoski siirsi espoolaiset jo kahden maalin johtoon, mutta voittoon se ei tänään riittänyt. Erän puolivälissä Happee iski kahdesti vain 19 sekunnin välein: Kapteeni Petri Kauko kavensi ylivoimalla, ja Eemil Ukkonen pommitti tasoituksen.

Happee julkisti ottelun toisella erätauolla tärkeän jatkosopimuksen: Tarjouksia monesta suunnasta saanut MM-hyökkääjä Peter Kotilainen (kuvan pelaajista oikeanpuoleinen) pysyy Jyväskylässä 1+1 vuoden sopimuksella.

Huomenna derbylauantaina Salibandyliigassa pelataan kolme ottelua. Oilers ja Westend Indians kruunaavat Metro Auto Areenan salibandypäivän taistolla Espoon herruudesta, LASB ja Steelers kohtaavat Lahden Suurhallissa ja SalBa saa Raumalla vastaansa Happeen.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää