Turku on Suomen pääkaupunki

Salibandy-Suomen katseet kääntyvät tällä viikolla Turkuun, jossa sekä kaupungin ylpeys TPS että Suomen maailmanmestarijoukkue esittelevät taitojaan.

Tänä iltana klo 18.30 taistelevat Marli Areenalla TPS ja Seinäjoen Peliveljet kevään pudotuspelien kotiedusta. SPV on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja TPS kaksi pistettä perässä viidentenä.  Vahvassa vireessä porskuttava TPS on hävinnyt viimeisistä 10 ottelustaan vain kaksi, ja alla on neljän pelin tappioton putki. Vaisu ei ole Peliveljienkään vire, sillä viime kierroksen yllättävää notkahdusta M-Teamia vastaan edelsi neljä tappiotonta kierrosta.

Tämän illan ottelu nähdään suorana myös VeikkausTV:ssä, ja tarjolla ovat tietenkin asianmukaiset pelikohteet niin Tulosvedossa kuin Pitkävedon eri versioissakin. Veikkauksen sivuille

Lue Pääkalloennakko ja TPS:n ennakko

Tulevana lauantaina Turussa tarjoillaan harvinaista herkkua, kun joulukuussa Riiassa maailmanmestaruutta juhlinut Suomen miesten maajoukkue saa vastaansa Tshekin. Maat kohtasivat MM-kisoissa välierätrillerissä, jonka Suomi selvitti edukseen vasta Eemeli Salinin seitsemän sekuntia ennen loppusummeria kiskaisemalla voittomaalilla.

Varmista paikkasi maaotteluun jo  nyt osoitteessa lippu.fi/salibandy.

tshekki.png

Jaa artikkeli