Tulevaisuuden salibandyseura -kehityshanke jatkuu! - Tässä seuraavat moduulit

Tulevaisuuden Salibandyseura -kehityshankkeen tavoitteena on tukea seuratoiminnan arkea, luoda yhteisiä toimintatapoja ja vahvistaa seurojen elinvoimaisuutta.

Hanke on kaksivuotinen ja sen aikana seuroille on tarjolle moduuleja, jotka liittyvät seuratoiminnan kehittämiseen.

Kaudella 2024-25 tarjolla on kolme moduulia. Teemoina ovat: Hyvä hallinto, ihmiset seuratoiminnassa ja vastuullisuus. Moduulit pidetään etätapaamisina Teams-ympäristössä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina moduulikohtaisesti. Osallistua voi kaikkiin tai valita vain omalle seuralle sopivimmat. Hanke on avoin ja maksuton kaikille jäsenseuroille.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan kuulemaan ja osallistumaan!

Kauden 2024-2025 moduulit

Hyvä hallinto
Ti 1.10.2024, klo 17-18.30

Tervetuloa mukaan kehittämään seuran hyvän hallinnon elementtejä. Moduulin aikana pureudutaan hyvän hallinnon keskeisiin piirteisiin ja merkitykseen seuran hallituksen työssä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Suomisportissa

Ihmiset seuratoiminnassa
To 9.1.2025, klo 17-18.30

Moduulin aikana pureudutaan muun muassa vapaaehtoisten rekrytointiin, perehdytykseen ja kiitoskulttuurin vahvistamiseen.

Lue lisää aikataulusta ja ilmoittaudu mukaan Suomisportissa

Vastuullisuus seuratoiminnassa
Ke 9.4.2025, klo 17-18.30

Moduulin aikana käsitellään vastuullisuutta seuratoiminnan näkökulmasta. Aiheina ovat mm. turvallisen toimintaympäristön, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon, sekä ympäristöasioiden teemat. Tavoitteena on, että moduulin pohjalta seura pystyy luomaan itselleen vastuullisuusohjelman rungon.

Ilmoittaudu mukaan: Suomisport

Lisätietoja:

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö. Häirintäyhdyshenkilö.

Kuvituskuva: Juha Hautakangas

Jaa artikkeli