TPS veti Turkuhalliin kaikkien aikojen ennätysyleisön!

Turussa tehtiin tänään salibandyhistoriaa. Pyöreitä 20 toimintavuottaan juhliva TPS salibandy houkutteli Turku Areenalle juhlaotteluunsa SPV:tä vastaan Salibandyliigan runkosarjan uuden ennätysyleisön 5280 katsojaa!

Illan avausmaalin nosti uoealla rangaistuslaukauksella TPS:n Jaakko Hautamäki, mutta sen jälkeen mestari SPV oli kaukalon puolella epäkohtelias vieras ja katkaisi orastaneen tappioputkensa 5-2-voitolla.

Espoossa Oilers katkaisi kauden 10 voitolla aloittaneen Classicin putken lukemin 7-6. Oilersille voitto oli yhdeksäs peräkkäinen. Classic nousi kolme kertaa tappioasemasta tasoihin, mutta Oscar Hännisen ajassa 57.13 rangaistuslaukauksesta nostamaa ratkaisumaalia tamperelaiset eivät ehtineet enää kuittaamaan. Hänninen iski kärkiottelussa hattutempun.

Jyväskylän Happee livahti Classicin tappion myötä yksin sarjakärkeen kun se kaatoi Raumalla Salban 14-5. Veli-Matti Hynynen nakutteli tehot 4+1 ja Peter Kotilainen 3+2 ottelussa, jossa Happee karkasi isänniltä toisessa erässä.

Kaksinumeroiset urakoitiin myös Tampereella, jossa Koovee kuritti paikallisvastustaja Nokian KrP:tä 12-5. Isännät karkasivat toisessa erässä jo 8-1-johtoon ennen kuin KrP pääsi mukaan vauhtiin. Peräti 14 Kooveen pelaajaa merkkautti tehopisteitä yhtenä heistä maalivahti Eero Peiponen. Ahnein oli Mikko Immonen saldolla 1+3.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina Espoossa ottelulla Westend Indians – SPV.

Kuva: Anssi Koskinen