TPS taipui lopussa - Happee haki kotietunsa takaisin

Happee haki kotietunsa takaisin Jyväskylään Salibandyliigan puolivälierissä kun se kaatoi Turussa 985 katsojan harmiksi TPS:n 5-4. Joukkueiden kolmas kohtaaminen on edessä maanantaina.

Tänään TPS hallitsi avauserää selvästi, mutta ehätti vain kahden maalin johtoon Artis Raitumsin ja Joonas Koskisen osuttua. Pelille herättyään Happee kipusi tasoihin ja kolmannessa erässä ensi kertaa johtoon, mutta vielä yhdeksän minuuttia ennen loppua Artis Raitums nosti illan toisella osumallaan TPS:n tasoihin.

Ratkaisu nähtiin ajassa 55.34: Otto Tikka laukoi Happeelle voittomaalin keskisuomalaisten pelatessa miesylivoimalla. Avauskohtaamisessa nollille jäänyt runkosarjan pistekuningas Veli-Matti Hynynen oli tänään Happeen tehomies kahdella maalillaan.

Salibandyliigan playoutissa Nokian KrP aloitti paras viidestä -sarjan kaatamalla kotonaan SalBan 3-2. Sarjan häviäjä joutuu vielä karsimaan liigapaikastaan.

LaSB eteni ensimmäisenä Divarin finaaleihin napattuaan vieraissa toisenkin voiton SB Welhoista. Tänään Kuopiossa lammilaisten voittolukemat olivat 8-6.

Kuva: Anssi Koskinen