Toimintasuunnitelma 2017 ja talousarvio hyväksytty

Salibandyliiton hallitus on hyväksynyt ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Salibandyliiton 2017 talousarvion loppusumman suuruus on noin 8,7 miljoonaa euroa, mikä on noin 10 % prosenttia suurempi kuin kuluvana vuonna. Talousarvion mukainen taloudellinen tulostavoite vuodelle 2017 on asetettu niin että tilikauden tulos on 0 €.

Toiminnan keskeisenä tavoitteena on salibandyn vision, strategian ja vahvistettujen painopisteiden mukaisen toiminnan toteuttaminen päivittäisessä toiminnassa yhdessä seurojen ja koko salibandyverkoston kanssa.

Uusia pelaamisen mahdollisuuksia kehittämällä rekisteröityjen pelaajien määrän ennustetaan ylittävän 65 000 henkilön rajan.

Tuleva vuosi on myös erityisen vilkas tapahtumavuosi. Turussa järjestetään huhtikuussa miesten neljän huippumaan turnaus EuroFloorball Tour ja lokakuussa Seinäjoella seurajoukkueiden Champions Cup. Lisäksi huhtikuussa järjestetään toista kertaa salibandyn Superfinaali.

Tässä vain murto-osa Salibandyliiton ensi vuoden toiminnasta ja tavoitteista. Tarkemmin eri sektoreiden toimintaan voit tutustua alla löytyvästä toimintasuunnitelmasta.

Toimintasuunnitelma 2017 pdf-muodossa.

Jaa artikkeli