Tasapelien ilta tulppasi tappioputkia

Tasaisuus oli teemana Salibandyliigassa, kun kolme neljästä lauantain ottelusta päättyi viiden minuutin jatkoajankin jälkeen pistejakoon. Illan ainoa voittaja oli mestari Classic, joka kaatoi kotonaan Westend Indiansin niukasti 4-3.

Eemeli Salin johti kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään Classicin 21 minuutissa 4-0-johtoon. Indians kavensi kolmesti, mutta Antti Aarnion 4-3-osuma yhdeksän minuuttia ennen ottelun loppua jäi espoolaisten viimeiseksi.

Liigan jumbofinaalissa Koovee ja M-Team päätyivät 6-6-tasapeliin, joka katkaisi Kooveen kuuden ja M-Teamin kolmen ottelun tappioputken. Pahimmillaan kaksi maalia tappiolla ollut M-Team livahti ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella jo 6-5-johtoon, mutta Samu Saaren maali heti seuraavassa vaihdossa tasasi puntit.

Kooveen ja M-Teamin kanssa kolmen pisteen kerhossa kyykkivä Steelers nappasi 6-6-tuloksella pisteen Happeen vieraana. Neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Peter Kotilainen (kuvassa) sekä neljä syöttänyt velipoika Paul Kotilainen nostivat ”Hirvilauman” vielä ajassa 53.09 johtoon, mutta voittoon ei kaksikon huippuilta riittänyt. Vain yhdeksän sekuntia johto-osuman jälkeen Miiro Maunula nosti sarjanousijan taas tasoihin.

Illan kolmas tasapeli tarjoiltiin Oulussa, jossa OLS ja Nokian KrP jättivät Kastellin tulostaululle lukemat 5-5. Kahdesti tappiolla ollut OLS nousi päätöserässä kahdesti johtoon muttei päässyt karkuun. Jere Oksanen kuittasi Petteri Kääriäisen 4-3-maalin, ja Juho Sorrin 5-4-osumasta kului vain 36 sekuntia Kalle Keskitalon tasoitukseen.

Classic nousi illan voitollaan tasapisteisiin ottelun enemmän pelanneen sarjakärki EräViikinkien kanssa. Kaksikko on repäissyt neljän pisteen kaulan SPV:hen, josta Nokian KrP ja Oilers ovat pisteen päässä.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina ottelulla Koovee – LASB.