Superfinaalin perheliput myynnissä – kampanja kestää 15.11. asti

Superfinaalin lipunmyyntiin on avattu uusi lippukategoria. Neljälle henkilölle tarkoitettu Perhelippu.

Perhelipputarjous on voimassa 15.11.2016 saakka.
Lipunmyynti: lippu.fi/superfinaali.

Millaisesta lipusta on kyse Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun?
– Viime vuoden Superfinaalipalautteessa toivottiin lapsille edullisempia lippuja. Superfinaalin kokoluokan tapahtumassa Arenalle saapuminen menee helposti jonottamiseksi, mikäli lipun ostaneiden ikää lähdettäisiin tarkistamaan, joten olemme päättäneet katsoa asiaa hiukan monipuolisemmin.

– Lanseerasimme neljän hengen perhelipun ilman perinteistä äiti, isä ja kaksi lasta -ajattelua. Perhelippumme tukee myös suoraan laji-imagoamme sekä sen seuraamisen edullisuutta. Edes harvaa ”perustiistai-illan” urheilutapahtumaa perhe pääsee katsomaan alle 70 euron. Emme halua, että salibandytapahtumat jäävät kokematta lippujen hinnoittelun takia, negatiivisia esimerkkejä tästä on nähty muissa lajeissa jo liikaa.

Mitä tarkoitat?
– Superfinaalitapahtuman perhelippu tarkoittaa neljän lipun pakettia. Jokainen voi itse valita miten perheensä muodostaa tai määrittelee.

Eikö ryhmälippu olisi tullut kysymykseen?
– Haluamme modernina lajina tuoda esille myös perheiden monimuotoisuuden. Salibandytapahtumiin ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet ja ryhmät. Ostamisen näkökulmasta yksinkertaistimme ajattelua standardoimalla lippupaketin neljälle hengelle, lisälippuja voi tietenkin ostaa tämän yhteydessä. Säästö muodostuu ostajille noiden neljän lipun kohdalta.

Mille paikoille perhelipuilla pääsee?
– Perhelippuja on myynnissä sekä ylä- että alakatsomoihin. Edullisimmillaan perhelippu irtoaa alle 70:llä eurolla. Aikainen joululahja- tai isänpäivävinkki tästä kaikille, Bruun vinkkaa.  

– Superfinaalitapahtumassa perheet on huomioitu muutenkin erityisesti. Kehitämme konseptia valmiimmaksi koko ajan, erilaisia perheystävällisiä aktiviteetteja on luvassa runsaasti. Näitä tuodaan ja luodaan yhdessä niin yhteistyökumppaneiden kuin salibandy-yhteisön kanssa. Pelien lisäksi katsojille halutaan tuoda erilaista tekemistä, jotta päivästä tulisi kaikille ikimuistoinen. Salibandylle Superfinaali edustaa tulevaisuutta, kun halleja ja areenoita aletaan myydä loppuun. Kaikki mukaan kokemaan tulevaisuus Sankareiden syntymäpäiville Hartwall Arenalle 22.4.2017.

Voitko vielä tässä vaiheessa paljastaa, millaista ohjelmaa paikan päällä on tiedossa?
– Tapahtumassa on mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman kulkuun esimerkiksi äänestysten ja yleisöaktiviteettien muodossa. Käytävillä pääsee kokeilemaan salibandyn ja sählyn erilaisia pelimuotoja. Isoimmat yllätykset jätetään kuitenkin vielä ensi vuoden puolelle.

Lopuksi pieni myyntipuheesi perheille?
– Toivotamme kaikki perheet nauttimaan ja kokemaan yhdessä upeinta Suomessa tehtyä koko perheen urheiluviihdetapahtumaa. Ostamalla liput nyt teet selvää säästöä, perhelippukampanja on voimassa 15.11. saakka.

Jaa artikkeli