Suomi vai Tshekki MM-finaaliin? Välierä tänään klo 17.45!

Salibandyn naisten MM-turnaus Tampereella huipentuu viikonloppuna, ja tänään ovat vuorossa kisojen välierät! Suomi saa Hakametsän kaukalossa vastaansa klo 17.45 Tshekin, ja klo 20.15 ratkovat Ruotsi ja Sveitsi toisen finaalipaikan kohtalon.

TV2:n lähetys ottelusta Suomi – Tshekki alkaa klo 18.00. Yle Areena heittäytyy mukaan jo klo 17.35 ja näyttää klo 20.05 alkavassa lähetyksessään myös välierän Ruotsi – Sveitsi.

Suomi on voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa. Alkulohkossaan Suomi löi Norjan 14-1, Sveitsin ja 6-4 ja Puolan 5-2. Puolivälierässä Saksa kumarsi Suomelle lukemin 16-0.

Suomi ja Tshekki ovat kohdanneet naisten maaotteluissa 33 kertaa. Suomi on voittanut otteluista 27, Tshekki kolme, ja kolmesti on pelattu tasan. Tähänastisissa yhdeksässä MM-turnauksessa Suomi ja Tshekki ovat osuneet vastakkain peräti kahdeksan kertaa, ja niistä jokainen on päättynyt Suomen eduksi. Tällä kaudella maat ovat pelanneet vastakkain kerran: Tampereen EFT-turnauksessa marraskuussa Suomi oli parempi 3-0.

MM-turnauksen loppuottelu ja pronssiottelu pelataan lauantaina.

Jaa artikkeli