Suomi ja Tanska MM-kaukalossa klo 17.45 - Yle näyttää suorana

Suomi hakee Prahan MM-kaukalossa tänään avauspisteitään, kun vastaan asettuu klo 17.45 Suomen aikaa Tanska.

Suomi pelaa salibandyn MM-kisojen toisen ottelunsa tänään klo 17.45 Suomen aikaa, kun vastaan asettuu Prahan O2 Areenalla Tanska. Ylen suora lähetys ottelusta alkaa Yle Areenassa klo 17.40 ja TV2:ssa klo 18.00.

Suomi johti MM-avauksessaan Ruotsia vastaan toisen erän jälkeen 4-2 mutta taipui lopulta maalein 4-5. Suomen kisojen tähänastiset maalintekijät olivat Peter Kotilainen, Eemeli Salin, Sami Johansson ja Joonas Pylsy.

Tanska puolestaan laukoi omassa avauksessaan Norjaa vastaan avausosuman ja nousi vielä toisen erän alussa tasalukemiin 3-3. Sitten norjalaiset kuitenkin kaasuttivat karkuun ja veivät voiton lukemin 9-3.

Suomi ja Tanska ovat kohdanneet kaukalossa 14 kertaa, joista peräti seitsemän ottelua on ollut MM- ja kaksi EM-kisoissa. Suomi on voittanut kaikki 14.

Suomen kokoonpanoon tulee muutoksia, kun Lassi Toriseva saa torjuntavuoron tolppien välissä. Puolustaja Lauri Stenfors huilaa flunssan vuoksi.

Yle Urheilu: Petteri Nykky kaipaa salibandymiehiltä ryhtiä maalineduspelaamiseen, illan Tanska-ottelu ei vaadi erityistä sytyttelyä: “Oman pelin saattaminen uomiinsa on tärkeintä”