Suomen U16 tasapeliin Sveitsin kanssa Chomutovissa

Suomen kahden maalin johto Sveitsin U17-joukkuetta vastaan laimeni ottelun viimeisellä viisiminuuttisella 2–2-tasapeliksi.

Suomen U16-pojat aloittivat lauantainsa aamuottelulla ja 2–2-tasapelillä Sveitsin U17-joukkuetta. Illalla Suomi kohtaa vielä turnauksen päätteeksi toistamiseen Tshekin ryhmän.

Maalittoman avauserän jälkeen Suomi otti otteen toisessa erässä, kun Samuli Junnila laukoi johtomaalin ja Eemeli Huhtakallio seuraavassa vaihdossa lukemiksi 2-0. Suomen etumatka kesti kolme kertaa viidentoista minuutin ottelun viimeiselle viitoselle, kunnes Gian Mühlemann rankaisi ottelun ainoasta jäähystä ylivoimamaalilla ja sama mies iski kohta vielä tasoituksen.

Suomi U16–Sveitsi U17 2-2 (0-0, 2-0, 0-2)

1. erä: Maaliton.
2. erä: 26.00 Samuli Junnila (Santeri Uusi-Laitila 1-0, 26.42 Eemeli Huhtakallio (Tiitus Salokangas) 2-0.
3. erä: 41.17 Gian Mühlemann (Severin ott) 2-1 yv, 42.36 Mühlemann (Silvester Owusu) 2-2.