Suomen aamuvirkku U23 päätti Bratislavan turnauksen voittoon Tshekistä

Suomen U23-miehet päättivät Bratislavan turnauksen komeaan voittoon, kun Tshekin U23 taipui sunnuntain aamuottelussa selvästi 6-2.

Suomi oli aamuyhdeksältä alkaneessa pelissä alusta asti hereillä, vaikka avauserässä nähtiinkin vain Joakim Lundin Otto Kilven laidasta luukulle heittämästä pallosta koskettama osuma. Toisessa erässä avasi avopaikan torjunut Iiro Rantaniemi Jasper Auvisen maalintekoon vastustaja puolustajien oltua vaihtamassa, ja Tshekin ylivoimakavennuksen jälkeen Konsta Haukkala iski keskeltä sektoria 3-1.

Aapo Kilpeläinen pomputteli erän loppuun vielä 4-1 ampaistuaan laidasta vapaasti luukulle, ja päätösjaksolla yllätti ensin Eemil Äijälä F-liigasta tutun Lukas Krizin kaukaa, ja Jasper Auvinen työnsi Suomen kuudennen maalin tyhjiin. Tshekin toinen kavennus syntyi loppusekunneilla kuudella neljää vastaan.

Slovakian liiton ottelukuviin

Salibandya, Bratislava, Slovakia

Nations Tournament -turnaus

Suomi U23–Tshekki U23 6-2 (1-0, 3-1, 2-1)

1. erä: 6.31 Joakim Lund (Otto Kilpi) 1-0.
2. erä: 24.44 Jasper Auvinen (Iiro Rantaniemi) 2-0, 31.51 Adam Zubek (Ondrej Kawulok) 2-1 yv, 34.41 Konsta Haukkala (Luukas Hyvärinen) 3-1, 38.02 Aapo Kilpeläinen (Olli Jokela) 4-1.
3. erä: 43.10 Eemil Äijälä (Otto Kilpi) 5-1, 53.33 Auvinen (Eemil Äijälä) 6-1 tm, 59.47 Jakub Faksa (Lukas Fukala) 6-2 yv im.