SSBL Salibandy Oy:n yhtiökokous: liikevaihto kasvoi, tulos ylijäämäinen ja uusi hallitus nimetty

SSBL Salibandy Oy piti yhtiökokouksensa 28.4. Liikevaihto oli vuonna 2014 1 003 969 euroa ja tilikauden voitto 11 446 euroa.

– Voimme pitää pientä liikevaihdon kasvua ja positiivista tulosta kohtuullisen hyvänä lopputuloksena, kun otamme huomioon nykyisen talous-ja markkinatilanteen, toteaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen.

– Tulevaisuus näyttää hyvältä ja salibandy vahvistaa koko ajan asemaansa urheilumarkkinoilla. Etenkin tuleva Superfinaali on jo nyt herättänyt kiinnostusta. Tästä on hyvä jatkaa, Lehtonen iloitsee.

Yhtiökokous valitsi myös uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Ismo Haaponiemi (Salibandyliiton puheenjohtaja ja Golf Talma Oy:n toimitusjohtaja) ja jäseniksi Milan Rantakarin (Salibandyliiton hallituksen jäsen) sekä Ari Rauhalan (Salibandyliiton varapuheenjohtaja/ toimitusjohtaja Markkinointiosakeyhtiö i2). Ari Rauhala valittiin hallituksen keskuudesta osakeyhtiön hallituksen varapuheenjohtajaksi.

SSBL Salibandy Oy:llä on merkittävä rooli suomalaisen salibandyn asioiden hoidossa ja kehittämisessä. Salibandyliitto haluaa kiittää erittäin hyvää työtä tehnyttä koko osakeyhtiön hallitusta ja erityisesti sen pitkäaikaista puheenjohtajaa Pekka Raitalaa, joka on johtanut SSBL Salibandy Oy:tä menestyksekkäästi mittavat 15 vuotta. Pekan pyyteetön työ lajin ja suomalaisen urheilun hyväksi on poikkeuksellisen ansiokasta, toteaa Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi.

SSBL Salibandy Oy on Suomen Salibandyliiton 100 %:sti omistama yhtiö. SSBL Salibandy Oy kehittää, markkinoi ja tuotteistaa salibandya. Salibandya harrastaa yli 350. 000 henkilöä Suomessa. Suomen Salibandyliitolla on noin 900 jäsenseuraa, joissa yli 53.000 lisenssipelaajaa. Salibandyliiga on yksi Suomen seuratuimmista pelisarjoista.
 

Jaa artikkeli