Sitkeille kotijoukkueille luu kouraan Turussa ja Raumalla

Hallitseva mestari Happee kasvatti etumatkansa Salibandyliigan kärjessä kolmeen pisteeseen kaataessaan tänään Turussa TPS:n 5-4. Happeella on 22 kierroksen jälkeen 35 ja kakkonen SPV:llä 32 pistettä.

Sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva TPS kävi toisessa erässä 2-1-johdossa ja nousi kolmannessa kahden maalin takaa tilanteeseen 4-4, mutta jäi ilman palkintoa. Otto Tikka laukoi Happeen voittomaalin kolmannen erän puolivälissä.

Maanantain toisessa ottelussa luu käteen hyvästä taistelusta huolimatta sarjajumbo SalBalle. Raumalaiset johtivat avauserässä 2-0 ja nousivat vielä kolmannessa tasoihin, mutta Kooveen Henri Mäenpään osuma kuusi minuuttia ennen loppua merkitsi tamperelaisille 6-5-vierasvoittoa.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina Espoossa ottelulla Oilers – SSV.

Kuva: Anssi Koskinen