Sikkinen EFT

SalibandyTV:ssä perjantaina häiriö

SalibandyTV:ssä esiintyi perjantaina alkuillasta toimintahäiriö, jonka takia miesten maaottelusta Tshekki-Suomi jäi ensimmäinen erä näkemättä. Maaottelu on osa Suomessa pelattavaa neljän huippumaan EFT-turnausta.

Tietopaketti: Kaikki Turun ja Rauman EFT-turnauksesta

Toimintahäiriö ilmeni noin klo 18.25, juuri ennen maaottelun alkua. Häiriö kesti puolisen tuntia.

– Siinä on häiriötä puoli tuntia liikaa. Tähän ei oikeastaan voi suoraan sanoittaa kuinka paljon tilanne harmitti täällä päässä. Samantien tilannetta lähdettiin tietenkin SalibandyTV:n ylläpitäjän Icareuksen kanssa ratkomaan. Toimia on tehty sen eteen, että matsit näkyvät normaalisti lauantaina ja sunnuntaina, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

SalibandyTV:n häiriö aiheutti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja yhteydenottoja tuli SalibandyTV:n tukeen.

– Jokaiseen tukeen tulleeseen viestiin ja soittoon on vastattu. Ymmärrämme hyvin ihmisten turhautumisen. Se vähän lämmittää täällä päässä, että katsojat arvostavat nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua. Meidän tehtävä on tietysti huolehtia, että palvelu toimii siten, että aspan kanavat ovat jatkossa lähes mykkiä, Ojala sanoo.

SalibandyTV on Salibandyliiton videoalusta, joka on rakennettu yhteistyössä Icareuksen kanssa. Palvelussa on vahva arvopohja, sillä tavoitteena on palvella mahdollisimman hyvin suomalaisia salibandyseuroja ja salibandyn seuraajia. Tämä näkyy mm. siten, että palvelun käyttö on seuroille ilmaista ja lähetystuloista kanavoidaan seuroille valtaosa.

SalibandyTV:ssä on yli 50 000 rekisteröityä katsojaa. Viime kaudella palveluun striimattiin yli 5 000 ottelua ja määrät ovat kasvussa. Parhaimmillaan palvelussa pyörii samanaikaisesti yli 50 striimiä.

Linkki: SalibandyTV:n tuki

Jaa artikkeli