podcast

Salibandyliiton uusi podcast – avausjakson vieraana Pekka Ilmivalta

Salibandyliiton uuden podcastin 1. jakso on julkaistu. Jakson vieraana on Salibandyliiton jättänyt toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta. Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa.

Salibandy.fi-podcast käsittelee salibandyä ja sen eri ulottuvuuksia sekä laajemminkin urheilua. Syksyllä 2024 julkaistaan ensimmäinen tuotantokausi, joka kattaa 10 jaksoa. Juontajana toimii liiton viestintäjohtaja Jussi Ojala. Tekniikasta ja spiikeistä huolehtii liiton visuaalinen tuottaja Juha Ollikainen.

Avausjakson vieraana on syyskuun alussa Salibandyliiton jättänyt toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta. Jaksossa selvyyttä haetaan mm. onko Lahden Reippaan entinen SM-liigavahti nykyään enemmän lätkäjätkä vai sählyjätkä, miten käy rahapelimarkkinalle, mitä juristi Ilmivalta tekee seuraavaksi ja mitä jäi käteen Salibandyliiton pestistä?

– Podcastin myötä saamme liiton viestinnän keinovalikoimaan uusi tapa viestiä. Toteutustapa on melko ketterä. Liiton visuaalinen tuottaja Ollikainen on nykyään myös äänimies, Ojala sanoo ja jatkaa:

– Tavoitteena on olla ajassa kiinni. Tuoda liiton asiantuntijoita ja lajin eri toimijoita vahvemmin esiin. Kiinnostavia aiheita on tarjolla jonoksi asti. Tietenkin painotus on yhtä lailla liiton strategian mukaisissa asioissa, kuten muussakin viestinnässä. Varmuudella puhutaan eri tavoin lajin elinvoimaisuudesta ja harrastajämääristä ja nostetaan kiinnostavia persoonia esiin, mutta myös yhtä lailla vieraiksi tulee yllättäviäkin henkiköitä lajin ulkopuolelta.

Jaa artikkeli