Salibandyliigan historian ensimmäinen Game seven keskiviikkona Jyväskylässä!

Jyväskylän Happee ja TPS tarjoilevat ensi keskiviikkona Jyväskylässä Salibandyliigan historian ensimmäisen ”Game sevenin”. Puolivälierät pelataan lajissa ensi kertaa paras seitsemästä -periaatteella, ja nyt skenaario toteutuu kun Happee tasoitti tänään Turussa puolivälierävoitoiksi 3-3. Naulan sille löi jatkoaikamaalillaan Peter Kotilainen.

Kevään yllättäjä TPS karkasi vielä kolmannessa erässä kahdesti johtoon, mutta viimeisellä kympillä ension Otto Tikka ja sitten Lauri Liikanen jatkoivat Happeen kautta tasoituksillaan. Pelikello pysähtyi lopulta aikaan 62.23 Peter Kotilaisen sivaltaessa ratkaisun.

Peter Kotilainen oli Happeen illan ainoa kahden maalin mies. Petri Kauko, Lauri Liikanen, Otto Tikka, Jonne Junkkarinen ja Paul Kotilainen osuivat yhden mieheen.

Sunnuntain toisessa puolivälierässä Oilers jatkoi Classicin ja Viikinkien seuraksi välieriin lähettämällä Tapanilan Erän kesälomalle voitoin 4-2. Tänään Vantaalla ratkaisuun vaadittiin rangaistuslaukauskisa, jossa Oilersin maalintekijät olivat Matias Kaartinen ja Markus Olkkonen. Erästä osui ainoastaan Tommi Rosendahl.oilers-valieriin.jpg

Kuvat: Anssi Koskinen ja Juhani Järvenpää