Sadan pisteen Jääskeläinen nosti mestarit vierasvoittoon

Puolustaja Asser Jääskeläinen laukoi sadannen liigapisteensä, kun mestari Classic löi Salibandyliigan torstain ainoassa ottelussa Nokian KrP:n 7-3. Kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Jääskeläinen palkittiin ottelun parhaana.

Nokian KrP pysyi kotikaukalossaan pelissä mukana kaksi erää, joissa se meni kolmesti johtoon Classicin kiriessä yhtä monta kertaa rinnalle. Päätösjakso oli kuitenkin jo täysin vieraiden. Toisessa erässä 3-3-tasoituksen kaukaa kiskaissut Asser Jääskeläinen (kuvassa) merkkautti uransa sadannen liigapisteen kolmannen alussa, kun hän löysi maalilta Nico Salon kiepauttamaan Classicin ensi kertaa johtoon. Viidennen maalin napautti erän puolivälissä takatolpalle hiipinyt Jääskeläinen itse, ja ennen summeria Atte Eronen ja Joonas Pylsy tyhjiin komistelivat vielä lukemia.

Voitto nosti sarjakakkonen Classicin kahden pisteen päähän kaksi ottelua enemmän pelanneesta EräViikingeistä.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Westend Indians – TPS ja Oilers – SalBa.