Rokkareiden SM-turnaus Helsingissä

Rocksalibandyn SM-turnaus pelataan tulevana lauantaina (23.1.) Helsingissä. Pelipaikkana on Arena Center Hakaniemi. Ottelut alkavat klo 10.00. Jack the Rooster Tampereelta on hallitseva mestari.

Joukkueita laajasti ympäri Suomen
Järjestyksessään 14. rocksalibandyn SM-turnauksessa on mukana 13 joukkuetta. Edustettuna on Suomi laajasti. Rovaniemeltä tulee pohjoisin joukkue Rio Grande. Oulusta tulee viime vuoden hopeamitalistijoukkue ORI. Pohjanmaan mainetta yllä pitää Volume Rock Cock’s Vaasasta ja SJK Festivals Seinäjoelta. Kuopiosta tulee useamman vuoden mestari ja jo turnauksen vakiojoukkue FBC Kempes. Viime vuoden kultajoukkueen Roosterin lisäksi Tamperetta edustaa myöskin pitkän rocksalibandyn turnaushistorian omaava Dogs Ball. Pääkaupunkiseudulta on mukana joukkueita runsaasti: viime vuoden pronssimitalistit Jepukka, turnauksen vetovastuussa oleva Nosturi, Warner Music, Marshal of YLE, vuoden taukoa pitänyt Muusikoiden.net ja uutena joukkueena Royal Events.

Iltajuhlat
Päivällä mitellään tosissaan otteluiden ja koko turnauksen voitosta. Illalla on palkintojenjako ja iltajuhlat Nosturissa. Mitalistien ja All Stars kuusikon lisäksi palkitaan muita päivän aikana eritavoin ansoituneita (edustavasti pukeutuneita tai muuten mukana olollaan turnausta piristäneitä).

otteluohjelma_2016.pdf

 

 

Jaa artikkeli