Rocksalibandyn SM-turnaus Oulussa

Järjestyksessään 13. Rocksalibandyn SM-turnaus pelataan 17.1. Oulussa. Pelipaikkana on Nallisport ja ottelut alkavat klo 9.30. Palkintojenjako ja iltajuhlat on ravintola 45 Specialissa.

Oulussa pelataan rocksalibandyn historiassa ensimmäistä kertaa. Tämän vuoden turnauksessa on mukana 13 joukkuetta. Oulusta on edustusta kolmen joukkueen voimin: ORI, ORI2 ja Perämeren Seilorit. Pohjois-Suomesta on lisäksi edustettuna Rovaniemi Rio Grande -joukkueella ja Kemistä tulee RFTK.

Tampereelta mukana ovat Dog’s Ball ja Jack the Rooster. Jack the Rooster on viime vuoden hopeamitalijoukkue. Kuopiosta tulee mestaruutta puolustamaan FBC Kempes. Pohjanmaan suunnasta tulevat Vaasa Rock Cocks ja SJK Festivals Seinäjoelta. Etelä-Suomesta edustettuina ovat The Marshal of YLE, Jepukka ja Nosturi. 

Joukkueet on jaettu kolmeen lohkoon. Alkulohkojen parhaat ja paras lohkokakkonen pääsevät välieriin. Finaaliottelu alkaa Nallisportissa klo 18.10.

Monille osallistujille kenties tärkein osuus, iltajuhlat, pidetään ravintola 45 Specialissa. Palkintojenjakoseremonia alkaa noin 21.30. Mitalistien lisäksi palkitaan päivän aikana kunnostautuneita pelaajia ja taustajoukkoja.

Rok_otteluohjelma_15.pdf

Jaa artikkeli