Perjantaina kotivoitot, lauantaina TV-peli

Salibandyliigassa hellittiin perjantai-iltana hallien yleisöjä kun Classic, Koovee ja Oilers tarjoilivat kannattajilleen kotivoitot. Lauantaina onkin vuorossa TV-ottelu, jossa SSV ja Oilers iskevät yhteen Yle Urheilun Urheiluviikonlopussa TV2:ssa.

Classic oli syksyn yllättäjä OLS:aa vastaan alussa jo 0-3-tappiolla, mutta nousi kolmannessa erässä rinnalle ja ensi kertaa johtoon. Classicin 8-7-voittoon löytyi komeasti kahdeksan eri maalintekijää, mutta tehokkain oli toki totutusti Lassi Vänttinen saldolla 1+2.

Koovee juhli seuran 85-vuotisjuhlaottelua vakuuttavalla 7-2-voitolla Tapanilan Erästä. Vieraiden farmijoukkueestaan liigaan nostama hyökkääjä Mikko Jolma nosti avauserässä hetkeksi 1-1-tasoituksen, mutta Koovee meni menojaan toisessa Miro Lehtisen kahdesti, Kimmo Kontiaisen ja Aapo Mutasen maalatessa viidessä ja puolessa minuutissa neljästi. Mikko Immosen illan saldoksi muhi 2+2. Erälle tappio oli jo neljäs perättäinen.

Mestariehdokas Oilers palasi viiden voitottoman pelin jälkeen kurssille kaatamalla nousija SalBan Raumalta 8-6. Raumalaisten kohtaloksi koitui jälleen toinen erä, jonka Oilers vei 4-1. Espoolaisten tehokkaimpina heiluivat Perttu Pajukoski (2+1) ja Oscar Hänninen (1+2).

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat SSV – Oilers (TV2 klo 15), NST – SPV ja Happee – Nokian KrP.

Arkistokuva: Topi Naskali