Pallotonkin peli kuntoon - kovakuntoinen Oilers mielii mestariksi

Aurinko paistaa edelleen ulkona, mutta Esport Oilersilla on jo täysi höyry päällä. Uusi kausi puskee päälle ja valmistautuminen on sujunut jopa erittäinkin mallikkaasti.

Uudet tuulet ovat puhaltaneet yli Oilersin liigajoukkueen. Remmiin on tullut uusia ja hyvin sitoutuneita toimijäseniä.
– Suorastaan erinomainen kesä on takana. Minulla on positiiviset odotukset kautta ajatellen, sillä töitä on tehty kovasti, liigajoukkueen päävalmentaja Teemu Varis kommentoi.
– Joukkue on tällä hetkellä yhtenäisempi kuin viime kaudella ja mielestäni se on tärkein asia tulevaa kautta ajatellen.

Variksen mukaan joukkue on myös fyysisesti hyvässä kunnossa. Hän jakaa siitä kiitosta joukkueen uudelle fysiikkavalmentajalle, Eero Partiolle.
– Meillä on innovatiivinen uusi fysiikkavalmentaja (Partio), joka on tehnyt todella hyvää työtä, Varis kehuu.
– Partio on keskittynyt pelaajien kanssa enemmän niin kutsuttuun moderniin fysiikkatreeniin, eli kesällä on pyritty kehittämään kehonhallintaa ja koordinaatiota. Päätön pitkien lenkkien juokseminen on jätetty pois ja intervalliharjoitteita on pyritty lisäämään.

Oilersilla oli käytössä kesän omatoimijaksolla sykemittarit, joita kontrolloitiin viikoittain. Kokeilusta jäi pelkästään hyviä mietteitä ja pelaajat noudattivat tunnolllisesti harjoitusohjelmaa.

Uuteen kauteen lähdettäessä Öljymiehillä on vain yksi tavoite, mestaruus. Sitä kohti mentäessä Oilers pyrkii kehittämään paljon akilleen kantapääksi muodostunutta pallotonta pelaamista.
– Pyritään myös ylläpitämään meidän vahvuutta eli pallollista pelaamista. Väitän, että olemme siinä liigan parhaimmistoa.

Varis sanoo haastattelun lopuksi, että 4-6 joukkuetta taistelevat tulevalla kaudella kunnolla mestaruudesta. Jos Oilers jatkaa hyvää työntekoa niin mestaruuteen pitäisi olla kaikki edellytykset.

Jaa artikkeli