Onnea, sinä olet ReiluPelaaja! - Säbäkipinän ja XXL:n ReiluPelaaja -kortit kannustavat rehtiin pelaamiseen

ReiluPelaaja -kortit jaetaan valtakunnallisesti kaikissa P12 ja nuoremmat sekä T12 ja nuoremmat Salibandyliiton alaisissa ja seurojen kanssa yhteistyössä toteutettavissa sarjoissa, otteluissa ja turnauksissa. Salibandyliitto jakaa ReiluPelaaja -kortit yhteistyössä XXL:n kanssa.

Säbäkipinä mahdollistaa liikkumisen muiden lasten kanssa ajatuksella: kuka vaan, mistä vaan, miten vaan. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä.

ReiluPelaaja -kortti jaetaan jokaisen pelin jälkeen molempien joukkueiden yhdelle reilulle pelaajalle. Oman joukkueen toimihenkilö (esim. valmentaja) luovuttaa kortin pelaajien ollessa rivissä loppuhuutojen yhteydessä. Toimihenkilöiden tulee muistaa kertoa, miksi kyseinen pelaaja saa kortin. Kortin voi luovuttaa myös vastustajan toimihenkilö, ottelun pelinohjaaja, erotuomarit tai vastuujoukkue. Vastuujoukkue tiedottaa kortin jakamisesta turnauspaikalle saapuvia joukkueita.

ReiluPelaaja:

  • Pitää hauskaa ja nauttii pelaamisesta
  • Ottaa joukkuekaverit, vastustajat ja erotuomarit huomioon
  • Kannustaa ja kunnioittaa muita
  • Yrittää ja tsemppaa parhaansa mukaan
  • Käyttäytyy esimerkillisesti myös pelikentän ulkopuolella

Salibandyliitto jakaa ReiluPelaaja -kortit yhteistyössä XXL:n kanssa. XXL haluaa kannustaa jokaista reiluun peliin.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli