Oletko sinä salibandyn paras golfaaja - tule mukaan Macigal golfiin 29.7.

OLETKO SINÄ SALIBANDYN PARAS GOLFAAJA? – TULE MUKAAN MAGICAL GOLFIIN

Salibandyliitto, Golfliitto ja Golfpiste.com järjestävät yhteistyössä avoimen Magical Golf –golfkisan perjantaina 29.7. Pickalan loistavissa puitteissa Park-kentällä.

Kilpailussa etsitään Suomen parasta salibandygolfaajaa.

Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki salibandyn parissa nykyään ja aiemmin toimineet pelaajat, erotuomarit, valmentajat ja muut seuraihmiset.

Kilpailumuodot ovat tasoituksellinen pistebogey ja scratch, joihin pelaajat osallistuvat automaattisesti molempiin ilmoittautuessaan. Palkinnot jaetaan ikäluokissa miehet 35+, 45+, 55+ ja 60+ sekä yleinen, johon osallistuvat kaikki mukana olevat pelaajat. Erityisesti toivomme mukaan runsaasti myös naispelaajia, joiden sarjat muodostamme ilmoittautumistilanteen nähtyämme.

Lisäksi yhtenä kilpailumuotona on joukkuekilpailu kaksihenkisin joukkuein. Ilmoita osallistutko joukkuekisaan ja mahdollisen parisi nimi. Mikäli sinulla ei ole paria, ei hätää, yhdistämme pelaajat pareiksi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kilpailun sarjat, erilliskisat ja säännöt käydään läpi kisainfossa Pickalassa kilpailuaamuna klo 9.15.

Osallistumismaksu on 60 € sisältäen lounaan kilpailun jälkeen. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterin toimistossa Pickalassa.

Tule mukaan kisaamaan kaikkien salibandyihmisten rentoon tapahtumaan ja kilvoittelemaan vuoden salibandygolfarin tittelistä. Mukaan mahtuvien pelaajien määrä on rajallinen, joten ole nopea ja ilmoittaudu välittömästi mukaan. Pelaajat valitsemme kilpailuun mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen 22.7. mennessä osoitteeseen caddie.master(at)pickalagolf.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita nimi, seura, tasoitus ja mahdollinen joukkuepari.

Kilpailukutsu pdf-muodossa

Jaa artikkeli