Oilers palasi voittajaksi, NST:n tappioputki venyi kuuteen

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa Oilers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kaatamalla Espoossa NST:n 10-5. Sarjajumbona suoran putoajan paikalla viruvalle NST:lle illan häviö oli kuudes perättäinen.

Tänään Oilers repäisi ratkaisevan eron yhdeksässä minuutissa kun Teemu Suomalainen, Santeri Lindfors ja Olli Alanen laukoivat taululle 3-0-johdon. Toisen erän lopussa NST kiri vielä tilanteeseen 7-4, mutta päätösjaksolla espoolaiset karkasivat lopullisesti. Oilersin Matias Kaartinen ja joukkueeseen vastikään liittynyt Markus Olkkonen tekivät tänään kauden avausmaalinsa. Kotijoukkueen tehokkaimpina häärivät kolma maalia kumpikin syöttäneet Ilari Talvitie ja Ossi Koskinen.

Oilers nousi voitollaan sarjakolmoseksi ohi ottelun vähemmän pelanneen Viikinkien.

Salibandyliiga jatkuu torstaina otteluilla SalBa – M-Team ja Nokian KrP – Tapanilan Erä.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää