Odotettu huippupeli! Classic ja Esport Oilers kohtaavat finaalien uusinnassa - kyseessä myös kuukauden tv-peli

Salibandyn ystäviä hemmotellaan keskiviikkona kuumalla kohtaamisella, kun viime kauden finalistit Classic ja Esport Oilers iskevät ensimmäistä kertaa yhteen sitten viime kevään.

Tarjolla on todellinen huippupeli – molemmissa leireissä on tuoreessa muistissa viime kevään upea finaalisarja. Classic ja Oilers väänsivät tuolloin seitsemän upeaa finaalia. Mestaruus ratkesi lopulla seiskapelin päätöshetkillä, kun Oilersin Justus Kainulainen nousi esille ja ratkaisi maaleillaan mestaruuden espoolaisille.

Nyt edessä on kuitenkin uusiutuneiden jengien eka kohtaaminen. Saako Classic himoitun revanssin? Vai ottaako Oilers tärkeät pisteet alkukauteen? Huippupeli alkaa kello 18.30 – liput Bläk Boksin hienoon tunnelmaan löydät tunnetusti Tiketistä.

Vastaanota liput ilmaiseen Kivra-mobiililompakkoon – säästät jokaisella lipulla rahaa, kun sanot hyvästi turhille toimitusmaksuille. Samalla teet hyvää – jokainen lippu kerryttää F-liigan ja Kivran yhteistä hyväntekeväisyyspottia vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan!

Keskiviikon ottelu on myös kuukauden tv-peli. Se tarkoittaa, että ottelulähetys näkyy suorana sekä Ruudusta että JIM-kanavalla klo 18.00 alkaen. Studiossa vaikuttavat Panu MarkkanenToni Lötjönen ja Mikko Hautaniemi.

Jaa artikkeli