NST:n ennätysyleisölle tarjoiltiin 16 maalia

Lappeenrannan NST:n kotiottelua seurasi tänään joukkueen uusi runkosarjan ennätysyleisö 937 katsojaa kun NST tasasi pisteet Nokian KrP:n kanssa maalein 8-8.

NST ehti johtaa ottelua avauserässä 4-2 ja KrP toisessa 7-5. NST:n kolmen pisteen miehiä ottelussa olivat Juho Kaila (1+2) ja Iikka Voutilainen (0+3), nokialaisista yhtä monta keräsivät Morics Krumins (2+1), Milan Garcar (1+2) ja Henri Johansson (0+3).

Perjantaina liigan jumbofinaalissa SalBalle taipunut Josba tiivisti häntäpään tilannetta kaatamalla tänään vieraissa TPS:n 6-5. Kotijoukkue kiri vielä kiinni Josban 3-0-johdon, mutta sitten joensuulaiset karkasivat uudelleen Perttu Puskan osuessa kerran ja Petri Väänäsen kahdesti.

Espoossa Indian oli SSV:tä vastaan kiinni voitossa vielä viimeisellä minuutilla, mutta Jani Heleniuksen maali kuudella viittä vastaan siirsi ratkaisun jatkoajalle. Sen viimeiset puolitoista minuuttia Indians yritti tuloksetta voitto-osumaa ylivoimalla SSV:n Timo Toivosen istuessa viisiminuuttista väkivaltaisuudesta.

Ennen joulua Salibandyliigan ohjelmassa on sunnuntaina vielä neljä ottelua: Happee – SalBa, SSV – SPV, Classic – Oilers ja OLS – TPS.

Kuva: Markku Taurama