Nimityksiä Salibandyliitossa

Salibandyliitto nimitti tapahtumapäällikön, pelaamisen kehittäjän ja miesten Salibandyliigasta vastaavan henkilön.

Tulevina vuosina Salibandyliitto järjestää monia merkittäviä Salibandytapahtumia, mm. Superfinaalin ja kansainvälisiä ottelutapahtumia ja turnauksia. Tapahtumien kehittämiseksi Salibandyliiton tapahtumapäälliköksi nimitetään 1.5.2016 alkaen Janne Bruun (kuvassa vas.). Hän vastaa Salibandyliiton tapahtumien järjestämisestä toimien niiden projektipäällikkönä. Hänen vastuulleen kuuluvat myös salibandyn tapahtumaosaamisen ja -markkinoinnin kehittäminen yhteistyössä seurojen ja muiden tahojen kanssa sekä tapahtumien järjestämisen suunnitelmallisuuden lisääminen ja toimintatapojen kehittäminen. Lisäksi hän osallistuu liigaseurojen ottelutapahtumien kehittämiseen mahdollisuuksien mukaan. Jannen esimies on toiminnanjohtaja Kari Lampinen.

Pelaamisen kehittämisen sektorilla Tiina Koivisto nimitetään 1.5.2016 alkaen pelaamisen kehittäjäksi päävastuualueenaan nuorten ja aikuisten salibandyharrastamisen kehittäminen. Tiinan esimies on sektorista vastaava kehityspäällikkö Kim Sällström.

Kilpailutoiminnan sektorilla kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen (kuvassa oik.) ottaa 1.5.2016 alkaen muiden tehtäviensä ohella kokonaisvastuun Miesten Salibandyliigasta sekä sen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä yhteistyössä seurojen sekä Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n henkilökunnan kanssa. Lisäksi Turussa sijaitsevaan Länsirannikon aluetoimistoon haetaan aluevastaavaa Tiina Koiviston siirtyessä pelaamisen kehittämisen tehtäviin.

Lisätietoja:
Kari Lampinen, toiminnanjohtaja
Suomen Salibandyliitto ry
Email: kari.lampinen(at)floorball.fi
Puh: 0400 529032

 

Jaa artikkeli