Nieminen, Merto, Naskali, Johansson... Nokian runko kasassa

Nokian KrP:n pelaa tällä kaudella vielä sarjapaikkansa puolesta, mutta tulevan rakentaminen on jo hyvällä mallilla.Muun muassa maalivahti Pekka Nieminen sekä hyökkääjätalentit Tommi Merto ja Henri Johansson nähdään näätäpaidassa myös ensi kaudella.

Nyt on saatu kasaan hyvä runko tämän kauden joukkueesta ja muutaman tästä vielä puuttuvan runkopelaajan kanssa on keskustelut pitkällä ja hyvällä mallilla, mutta lopullinen tilanne ratkeaa keväämmällä opiskelutyökuvioden selvittyä. Lisäksi haemme muutamaa vahvistusta paluumuuttajista ja on koukussa hatarasti kiinni muutama ennen Näädissä näkemätönkin yksilö.

Kesken kauden liigaympyröihin paluun tehnyt konkarimaalivahti Pekka Nieminen jatkaa Näädissä 1+1 vuotisella sopimuksella, ”Nupin” kokemus ja karisma ovat tuoneet jo tälle kaudelle monelle pelaajalle muutaman lisäsentin ja itseluottamusta. Kenttäpelaajista on saatu jatkot sorvattua isolle osalle pelaajistoa jatkot, joista etenkin aliarvostetut Joni Henttonen, Rene Andersson ja Morics Krumins ovat olleet Näätien puolustuksessa isossa roolissa koko kauden. Elämänsä kautta ennen silmävammaansa pelannut Tommi Merto tuo tehoja Henri Johanssonin rinnalle ja Antti Naskaliltakin voidaan odottaa taas ensi kaudella maaleja 3 metrin säteeltä maalista. Mielenkiintoista on myös nähdä mihin menee tällä kaudella liigadebyyttinsa tehneiden Kalle Keskitalon, Domokos Raczin ja Tomi Kolkkasen kehitys.

Nokian KrP:n sopimustilanne kaudelle 2015-16:

Santeri Pohjonen
Pekka Nieminen
Joni Henttonen
Morics Krumins
Sami Ärlig
Jussi Mustalahti
Kalle Keskitalo
Jussi Asunta
Domokos Racz
Tomi Kolkkanen
Rene Andersson
Antti Naskali
Tommi Merto
Markus Mattila
Jesse Vainio
Henri Johansson
Aleksi Anttila
Henry Kuosmanen
Elmo Luoto
Janne Suoniemi
Jare Koskela
Lasse Salminen (jos pelaa Suomessa)

Kuva: Topi Naskali

Jaa artikkeli