Nico Salo supersyötöstään: "Tuli vain mieleen"

Nico Salo oli se mies, joka pohjusti Suomen tärkeän 4-3-maalin haamusyötöllään omalta alueelta. Miko Kailiala otti juuri oikeaan kohtaan leijanneen kaaripallon rinnallaan haltuun ja napautti sen ilmasta ohi Tomas Kafkan.

– Ei ollut sovittu kuvio vaan huomasin, että vastustajalla oli vaihto kesken ja näin Miklun vapaana, joten juolahti mieleen, Nico Salo kertoi.
– Muuten oli vähän hermoilevaa pallon kanssa eikä siihen puoleen voi olla ihan tyytyväinen. Oma pää kuitenkin oli kunnossa kuten koko viikon ja oltiin hyvin iholla jolloin vastustaja ei paljoja paikkoja saanut. Myös ylivoima saatiin tänään kuntoon ja siitä aukesi paikkoja voittaa tämä matsi.
Suomen nuoret kapteenina kevään 2011 MM-kultaan johtanut Nico Salo pelaa ensimmäisiä miesten kisojaan, mutta otteissa se ei ole näkynyt.
– Ihan hyvin on mennyt sen jälkeen kun alkutärinöistä päästiin, ja Mika Kohosen ja Tero Tiitun kanssa pelatessa tulee hyviä neuvoja ja oppia. Varmaan olen oppinut kisojen aikana salibandysta uusia asioita, mutta vasta ajan kanssa pääsee hahmottamaan tarkemmin, mitä.

Jaa artikkeli