Maalikoosteet: katso Suomen kaikki EFT-turnauksen maalit

Turun ja Rauman Euro Floorball Tour -turnausviikonloppu on nyt paketissa. Kolmepäiväinen tapahtuma sisälsi yhteensä 12 ottelua. Kaikki turnauksen ottelut näytettiin suorana SalibandyTV:ssä ja maalikoosteet Suomen otteluista löytyvät tästä artikkelista.

Suomen U19-miehet päättivät viikonlopun EFT-turnauksen ykkösinä kaatamalla huipennukseksi Äijänsuolla Ruotsin 11-6. Suomi voitti kaikki kolme otteluaan lyötyään perjantaina Tshekin ja lauantaina Sveitsin. U19-miesten osalta Sveitsi tuli toiseksi, Tshekki kolmanneksi ja Ruotsi jäi mitalien ulkopuolelle.

Suomen miesten salibandymaajoukkueen EFT-turnaus päättyi tappioon, kun Ruotsi oli Raumalla liki 2 000 katsojan edessä vahvempi 3-2. Miesten osalta Suomi tuli hopealle, Sveitsille pronssia ja Tshekki neljänneksi. Maat valmistautuvat joulukuussa Malmössä pelattavaan MM-turnaukseen.

Salibandyliiton YouTube-kanavalla on julkaistu Suomen EFT-turnauksen kaikki maalikoosteet sekä haastatteluita läpi viikonlopun. Salibandyliiton YouTube-kanava täältä.

Maalikooste: Suomi – Ruotsi

Maalikooste: Suomi – Sveitsi

Maalikooste: Tshekki – Suomi

Jaa artikkeli