Liigan ykkönen on myös Tampereen herra

Salibandyliigan kärkijoukkue Classic on myös Tampereen herra. Tänään tuli toinenkin voitto paikallisottelussa kun Koovee kaatui maalein 7-4. Kaikkiaan voitto oli Classicille kymmenes perättäinen liigassa.

Haastaja Koovee vei vielä avauserän 2-1, mutta toisessa Classic rypisti 5-3- johtoon Sami Johanssonin ja Eemeli Salinin osuttua kahdesti. Puolustaja Mikko Leikkanen linkosi kolmannen erän alkuun Classicille 6-3-maalin, josta Koovee ei enää toipunut. Se kavensi lopussa ilman maalivahtia Henri Mäenpään rebound-osumalla, mutta vielä ehti Classicin Jussi Piha liidättää omalta alueelta loppunumerot tyhjiin.

– Eka erä aika vaikea, tehtiin helppoja virheitä ja seisoskeltiin, kolmen tehopisteen Mikko Leikkanen (kuvassa) mietti IS Extran haastattelussa.
– Toisessa tapahtui jo enemmän hyviä juttuja, ja loppu jaksettiin puolustaa.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Westend Indians – NST.