Lahden Suurhalliin rakennetaan yleisöennätystä

Hämeen salibandy-ylpeydet LaSB ja Steelers tehtailivat karvat pystyyn nostaneen jännitysnäytelmän lisäksi Divarin uuden yleisöennätyksen Elenia Areenan sarja-avauksessa Hämeenlinnassa 20.9. Vanha, Oulussa vuonna 2000 syntynyt yleisöennätys lensi romukoppaan, ja uudeksi ennätykseksi kirjattiin pyöreä nelinumeroinen tasatonni. Nyt ne aikovat tehdä sen taas.

– Tottakai siihen otteluun satsattiin silloin. Haluttiin tehdä se ennätys, mutta se ei ollut meidän kotiottelu, joten loppujen lopuksi meillä oli aika vähän työkaluja käytössä, kertoi LaSB- tiedottaja Mika Virtanen.

– Tällä kertaa haluamme viedä huippumatsin Suomen kovimpaan palloilukaupunkiin eli Lahteen. Divarin kärkikamppailu ansaitsee arvoisensa areenan ja Suurhalliin mahtuvat varmasti kaikki, jotka ottelun haluavat paikan päällä nähdä. Mutta ei Lahti pelkän Suurhallin vuoksi ottelupaikaksi valikoitunut, sillä meillä on paljon pelaajia Päijät-Hämeen puolelta. Heillehän tämä on eräänlainen dreamcometrue-kotiottelu. Toisekseen, Lahdessa erittäin hyvää työtä salibandyn eteen tekevä PHSB lähti meidän mukaamme rakentamaan tapahtumaa. Haluamme antaa takaisin sinne, mistä olemme vuosien varrella ottaneet. Toivotaan, että lahtelaiset ottavat LaSB:n omakseen.

Kuuma ja kauan odotettu derby on vuorossa heti joulutauon jälkeen.

– Sunnuntaina 4.1. klo 16 räjähtää. Ottelusta tulee takuulla yksi Divarin kovimmista tällä kaudella, sen näytti jo joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen. Toivon ennen kaikkea, että alueen juniorit löytävät tiensä hallille, sillä siellä kirmaa aika monta hyvää esimerkkiä siitä, mihin Lahden alueeltakin on mahdollisuus nousta. Kainulaisen veljessarja ja Miikka Pentikäinen Hollolasta, nuori PHSB- taustainen Topi Koskinen, Vili Näveri, Aki Syrjälä ja Arttu Koivisto, muutamia mainitakseni, intoili Virtanen.

Otteluun on ilmainen pääsy kaikille LaSB:n, Kosken Dynamon ja PHSB:n junioripelaajille. Lippuja saa ostaa ovelta ennen ottelua hintaan 10€/5€.

Kuva: LaSB:n Kuopion-vierailusta: Jari Turunen

Jaa artikkeli