Kotimainen XZ yhteistyöhön Salibandyliigan kanssa

Kotimainen hiustenhoitomerkki XZ aloittaa yhteistyön Salibandyliigan kanssa.

Yhteistyön myötä XZ ja XZ Men -tuotesarja tulevat näkymään muun muassa salibandyotteluissa ja Salibandyliigan digitaalisissa kanavissa. XZ hakee yhteistyöltä näkyvyyden lisäksi myös brändikohtaamisia salibandyn harrastajien parissa. 

Suomen luotetuin shampoomerkki XZ on valmistanut tuotteita koko perheen hiustenhoidon tarpeisiin jo yli 60 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 40 tuotetta aikuisten ja lasten hiusten hoitoon. Keväällä XZ vahvisti valikoimaansa sekä hiukset että vartalon pesevällä XZ Men -tuotesarjalla, joka on kehitetty erityisesti miesten hiustenhoidon tarpeisiin. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä.

– Salibandy on aktiivinen laji, joka liikuttaa Suomessa paljon eri-ikäisiä harrastajia. Myös ottelutapahtumissa viihtyy koko perhe. Siksi Salibandyliiga on kiinnostava yhteistyökumppani koko perheen hiuksista huolehtivalle XZ:lle. Haemme yhteistyöltä vahvan näkyvyyden lisäksi myös paljon brändikohtaamisia salibandyn harrastajien parissa – siis näkyvyyden lisäksi myös tekoja, kuten esimerkiksi tuotejakelua eri tapahtumissa, kertoo Berner Oy:n kuluttajatuotteiden markkinointijohtaja Salla Eklund.

– Salibandyliiga ja XZ jakavat samanlaisen ajatus- ja arvomaailman: Salibandyliigalle menestystäkin arvokkaampaa on antaa huippusalibandyn kautta lapsille, nuorille ja muille malli reilusta ja puhtaasta urheilusta, Eklund jatkaa.

– On erittäin mieluisaa saada yhteistyökumppaniksi suomalainen brändi ja suomalainen yritys. Kyseessä on huipputuote, joka sopii täydellisesti urheiluun: salibandyn pelaamiseenhan tarvitaan käytännössä vain maila ja kengät, ja nyt löytyy vielä shampookin, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen hymyilee.

Jaa artikkeli