Kooveen tehonaiset Huotari ja Männistö jatkosopimuksiin

Kooveen naisten joukkueen tämän kauden kaksi parasta pistenaista Ellinoora Huotari ja Elisa Männistö ovat päättäneet jatkaa Kooveessa tulevalla kaudellakin. Ellinoora teki 1+1-muotoisen sopimuksen ja Elisa taas jatkaa joukkueessa varmuudella seuraavat kaksi vuotta. Jatkosopimukset ovat erinomainen asia ja antavat hyvät lähtökohdat joukkueen rungolle ja kehittymiselle seuraavinakin kausina.

Vaikka tämä kausi on saatu vasta puoleen väliin, rakennetaan samalla myös seuraavan kauden joukkuetta. Tuossa rakentamisessa on nyt otettu merkittäviä askelia, kun jo aiempien sopimusten lisäksi saatiin kahden tärkeän pelaajan nimet seuraavaa kautta koskeviin sopimuksiin.

Salibandyliigan marraskuun kuukauden pelaajaksi valittu Ellinoora Huotari on alun perin Mikkelin Hatsinan kasvatti, mutta siirtyi Kooveeseen NST:stä Lappeenrannasta, jossa hän debytoi viime kaudella liigatasolla. 1997-syntynyt Ellinoora teki kesällä ratkaisun muuttaa Tampereelle, käydä lukio loppuun täällä ja jatkaa peliuraa Kooveen liigajoukkueessa. Tämän kauden aikana Ellinoora on ehtinyt pelata myös A-tyttöjen SM-pelejä ja tehnyt sielläkin vakuuttavaa jälkeä. Tälle kaudelle kasvanut vastuu näyttää sopivan tälle nuorelle pelaajalle ja kehitys tulee varmasti jatkumaan seuraavillakin kausilla.

Elisa Männistö pelasi vahvan viime kauden Jyväskylässä O2JKL:n riveissä ja oli tärkeä lenkki joukkueen noustessa täksi kaudeksi Salibandyliigaan. Heti alusta lähtien Kooveessa Elisa on osoittanut pärjäävänsä erinomaisesti liigatasolla ja on suoraviivaisella pelityylillään aiheuttanut kosolti harmaita hiuksia vastustajille. Maaliverkko on heilunut tasaiseen tahtiin ja Elisa on myös tuonut joukkueeseen merkittävän lisän hyvänä karvaajana ja tilanteiden luojana.

Tälle kaudelle Ellinoora on tehnyt pisteet 13+9 12 ottelussa ja Elisa 7+10 11 ottelussa. Ellinoora on 22 tehopisteellään tällä hetkellä naisten liigan pistepörssissä seitsemännellä sijalla ja maalintekijätilastossa sijalla kolme.

Teksti ja kuva: Koovee

Jaa artikkeli