Kooveen tappioton putki venyy - ohi SPV:n kolmanneksi

Koovee nousi Salibandyliigassa SPV:n ohi jo kolmanneksi kaataessaan kotonaan Nokian KrP:n 9-7. Samalla Koovee venytti tappiottomien otteluidensa sarjan jo kahdeksaan. Tamperelaisten edellinen häviö nähtiin lokakuussa.

Tappioitta marraskuusta asti pelannut Nokian KrP johti tänään vielä kolmannessa erässä kahdella maalilla muttei jaksanut loppuun saakka. Mikko Repo, Jaakko Jyrkkä, Mikko Immonen ja Aapo Mutanen muuttivat tilanteeksi 8-6 Kooveelle, ja Nokian Antti Naskalin kuudella viittä vastaan nostaman kavennuksen jälkeen Eemeli Salin komisteli loppunumerot tyhjiin.

Keskiviikon toinen liigaottelu pelattiin sarjan alemmassa puoliskossa, ja Westend Indians nappasi maukkaat kotipisteet kaatamalla Tapanilan Erän 5-4. Joukkueet johtivat peliä vuorotellen, ja viimeisillä minuuteilla jatkoaika ehti jo vilahtaa horisontissa tilanteessa 4-4. Kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua Indians iski kuitenkin Erän oman alueen harhasyöttöön, ja Teemu Venäläinen ratkaisi illan kolmannella maalillaan pelin Eino Pesun syötöstä.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla SPV – Josba, NST – Happee ja OLS – SSV.

Kuva: Topi Naskali