Koovee ja TPS illan trillereistä vierasvoittoihin!

Salibandyliigassa pelattiin tänään kaksi jännitysottelua, jotka molemmat päättyivät vierasjoukkueiden juhliin. Espoossa Koovee haki pisteet Indiansilta 9-8-jatkoaikavoitolla, ja Vantaalla TPS nappasi kauden toisen voittonsa Tapanilan Erästä, nyt lukemin 5-4.

Espoon Otahallissa Koovee johti Indiansin vieraana pelin puolivälissä jo 6-2, mutta isännät puristivat ensin rinnalle ja kolmannessa erässä jo 8-6-johtoon. Viimeisellä viisiminuuttisella Samuli Salomaa sekä Aleksi Jokela laukoivat Kooveen tasoihin ja ottelun jatkoajalle. Kello pysähtyi 33 sekuntia ennen viiden minuutin jatkoajan loppua kun Miro Lehtinen ampui Lassi Ylisiurusen syötöstä molemmat sarjapisteet Tampereelle. Lehtinen sekä Lassi Kotovaara merkkauttivat tänään tehot 2+2.

Illan toisessa ottelussa Tapanilan Erä sekä TPS johtivat vuorotahtiin, ja päätöserään lähdettiin isäntien 4-3-johdossa. Sen alussa Waltter Mahlberg laukoi TPS:n tasoihin, ja erän puolivälissä Jaakko Hautamäki iski illan voittomaalin.

Huippusalibandyssa keskitytään seuraavaksi perjantaina Tampereella käynnistyvään naisten MM-turnaukseen. Salibandyliigaa pelataan seuraavan kerran 13. joulukuuta.

Kuva: Juhani Järvenpää