Kohti Superfinaalia - He ovat kauden huipentuman erotuomarit!

Henri Heinola ja Manu Marttinen jakavat oikeutta lauantaina Helsingin Hartwall Areenalla Salibandyliigan Superfinaalissa Classic – Oilers. Naisten finaalin Classic – NST erotuomarit ovat Teemu Rannikko ja Petri Suhonen.

Henri Heinola ja Manu Marttinen vihelsivät välierissä sarjassa Classic – Viikingit, ja heidän liigakautensa huipentuu siellä, missä jokainen huipputuomari haluaisi lauantaina olla.

”Henri Heinolan ja Manu Marttisen kulunut kausi Salibandyliigan erotuomareina on ollut vahvasti nousujohteinen. Runkosarjassa erotuomariparin toimia on ohjannut tasaisen vahva tuomarointi.  Hyvällä pelinjohtamisella ja pelin ymmärtämisellä pari on osoittanut kuuluvansa niin kansallisen kuin kansainvälisenkin salibandyn erotuomaroinnin huipulle”, Salibandyliiton erotuomarivaliokunta perustelee nimitystä.

Superfinaaliin on nimetty äkillisen loukkaantumisen tai muun esteen varalle myös varaparit, jotka ovat miesten ottelussa Janne SjögrenThomas Ellis ja naisten finaalissa Juhani KirvesHenrik Snellman.

Otteluvalvojana katsomon puolella tekee muistikirjamerkintöjä miesten finaalissa Miikka Myllykangas ja naisten loppuottelussa Janne Koskinen.

Toimitsijaesimiehenä valvoo pöydän otteita lauantain kummassakin loppuottelussa Terho Laaksonen.

Jaa artikkeli