Kohonen iski neljästi Turussa, Koovee Tampereella liigakärkeen

Mikko Kohonen laukoi neljä maalia kun Seinäjoen Peliveljet haki Turusta kauden kolmannen voittonsa Salibandyliigassa kaatamalla TPS:n 7-3.

Kohonen iski heti ensimmäisen erän toisella puolikkaalla puhtaan hattutempun kolmannen osuman synnyttyä vain kaksi sekuntia ennen taukosummeria. TPS nousi päätösjaksolla vielä lukemiin 3-5 ennen kuin Kohosen neljäs maali ylivoimalla neljä minuuttia ennen loppua ratkaisi ottelun lopullisesti.

Pirkanmaan paikallisottelussa Miro Lehtinen laukoi jatkoajalla Kooveelle 8-7-voiton Nokian KrP:stä ja samalla Kooveen liigakärkeen ohi kaksi ottelua vähemmän pelanneen Happeen. Avauserässä kävi Koovee kahdesti johdossa ja toisessa Nokia kolmesti, mutta tilit tasoittuivat yhä uudelleen. Jatkoajalle ratkaisun venytti Nokian Ossi Ojalan illan kolmas maali ajassa 57.07.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Espoossa ottelulla Westend Indians – TPS.

Kuva: Anssi Koskinen