Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 23: Panelian Peli-Weljet

Salibandyliitto esittelee kesän Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäjäseurat järjestyksessä. Tällä kertaa vuoron saa Panelian Peli-Weljet.

Panelian Peli-Weljet on vuonna 2005 perustettu panelialainen urheiluseura, joka viettää parhaillaan 10-vuotisjuhlavuottaan. Seura perustettiin aikanaan kaveriporukalla ja sen tarkoitus on levittää urheilun ja liikunnan harrastamisesta saatavaa mielihyvää ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Yhdistyksen tarkoituksena on kohottaa jäsentensä kuntoa ja terveyttä, sekä herättää heissä urheiluhenkeä ja pysyvää kiinnostusta liikkumiseen.

Paneliassa on järjestetty katusählyturnauksia jo ennen Peli-Weljiä, Panelia Bumpkinsin toimesta. Peli-Weljet ehti järjestää muutaman turnauksen omiin nimiinsä, ennenkö he hakivat kiertueen turnausisännyyttä. Vuodesta 2010 lähtien seura on ollut mukana kiertueella ja joukkuemäärä on kasvanut alun paristakymmenestä ilmoittautuneesta viime kesän 42 joukkueeseen. Turnaus on seuran selvästi merkittävin varainkeruutapahtuma.

Turnaus pelataan osoitteessa Paneliantie 30, meijerin takana olevalla parkkipaikalla. Ilmoittautua voit aina ensi viikon tiistaihin 28.7. saakka, itse turnaus pelataan siis lauantaina 1.8.

Ilmoittautuminen Panelian turnaukseen: sähköpostilla osoitteeseen sami.rintamaa(at)gmail.com

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli