Karoliina Kujalan sadas maaottelu päättyi pettymykseen

Suomen naiset hävisivät toisenkin ottelunsa Sveitsin Schaffhausenissa pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa kun Tshekki oli parempi maalein 4-3. Suomen suurimmaksi ilonaiheeksi jäivät sadannen maaottelunsa pelanneen Karoliina Kujalan kaksi maalia.

Joukkueet käväisivät vuorotahtiin johtoasemassa kunnes ratkaisut nähtiin erotuomarien passitettua Hanna Sipiläisen jäähyaitioon neljän minuuttia ennen ottelun loppua. Karoliina Kujala nosti alivoimalla Suomen tiemukkaasti 3-3-tasalukemiin, mutta vielä saman jäähyn aikana Denisa Ratajova laukoi Tshekin voittomaalin.

Sunnuntaina Suomi hakee turnauksen päätöspelissä avauspisteitään kun vastaan asettuu Sveitsi.

Päävalmentaja Lasse Kurrosen mietteet:

Tshekki – Suomi 4-3 (0-1, 2-1, 2-1)

1. erä: 18.55 Karoliina Kujala (My Kippilä) 0-1.
2. erä: 25.43 Eliska Krupnova (Klara Leierova) 1-1, 32.20 Zuzana Halfarova 2-1, 34.25 Sanni Nieminen (Laura Manninen) 2-2.
3. erä: 45.29 Romana Kieckova (Kamila Paloncyova) 3-2, 57.25 Kujala (Minna Kallio) 3-3 av, 57.52 Denisa Ratajova (Denisa Billa) 4-3 yv.