Kamux_Eskariviikko

Kamux näyttävästi mukana suojelemassa eskariviikkolaisten arkea – 10 000 eskarilaiselle heijastinliivit

Säbäkipinän Hippo Eskariviikko järjestetään 23.–27. syyskuuta 2024 ja viikon teemana on liikenneturvallisuus. Kamux on mukana mahdollistamassa Eskariviikkoa. Eskariryhmien ja seurojen ilmoittautumiset ovat nyt auki.  

Eskarit ja varhaiskasvatus: hake mukaan nyt!

Seurat: hae mukaan nyt!

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa. Säbäkipinän Hippo Eskariviikko järjestetään suuren kysynnän myötä jo viidettä kertaa.

Yhteistyökumppani Kamux lahjoittaa 10 000 eskarilaiselle heijastinliivit, jotka suojaavat eskarilaisten koulumatkaa pimenevissä aamuissa sekä vapaa-ajan liikkumisessa. Viikon aikana vietetään myös Kamux-keskiviikkoa, jolloin eskarilaiset pääsevät askartelemaan autoaiheisten puuhatehtävien parissa. Koko viikon pääteemana on liikenneturvallisuus.

-On hienoa, että saamme yhdessä Salibandyliiton kanssa olla turvaamassa pienten eskarilaisten kulkemista heijastinliivien avulla. Huomioväriset liivit auttavat autoilijoita huomaamaan pienet jalankulkijat niin päiväsaikaan kuin myös pimeällä. Etenkään Suomen oloissa heijastimien merkitystä ei voi liikaa korostaa, sanoo Kamux Suomen toimitusjohtaja Jani Koivu ja jatkaa:

-Turvallinen liikenne on meille Kamuxilla sydämen asia.

Myös Salibandyliiton kehityspäällikkö ja Hippo Eskariviikon vastaava Tiina Koivisto on innoissaan yhteistyöstä ja teoista eskarilaisten liikenneturvallisuuden eteen:

-Kamuxin heijastinliivit ovat todella upea ja vastuullinen teko turvaamaan eskarilaisten liikkumista – näillä on iso merkitys niin eskarissa kuin vapaa-ajalla. Kamuxin heijastinliivit ilmestyvät katukuvaan syyskuun puolen välin jälkeen.

Heijastinliivien ja Kamux-keskiviikon lisäksi viikko sisältää liikunnan iloa sekä monipuolisia materiaaleja Eskariviikon tueksi. Viikolle osallistuminen ja materiaalit ovat maksuttomia.

Syksyn materiaalipakettiin kuuluu:

•⁠  ⁠Eskariviikon starttipaketti (nettiversio)

•⁠  ⁠Eskariviikon tarina

•⁠  ⁠Eskariviikon jatko-osa (nettiversio)

•⁠  ⁠Eskarilaisten tehtävävihko + liikuntakortti

•⁠  ⁠Säbäkipinän värityskuvia

•⁠  ⁠Säbäkipinän ottelupassit

•⁠  ⁠Säbäkipinä liikuntaleikki

•⁠  ⁠XXL-kupongit

•⁠  ⁠10 000:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle eskarilaiselle Kamuxin heijastinliivit

•⁠  ⁠Kamux-keskiviikko tarjoaa ilmoittautuneille lisää puuhatehtäviä

Eskarit ja varhaiskasvatus: hake mukaan nyt!

Seurat: hae mukaan nyt!

Säbäkipinän Hippo Eskariviikon yhteistyökumppani Kamux on nopeasti kasvanut käytettyihin autoihin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 74 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux Suomelle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli