Johdosta kaksinumeroisiin tappiolukemiin - nousija hakee yhä avauspisteitään

Salibandyliigaan noussut Rauman SalBa ei avannut pistetiliään vielä kolmannellakaan yrittämällä kun SSV oli kotonaan Helsingissä vahvempi maalein 12-7. Salba on käynyt kaikissa otteluissaan johdossa taipuakseen lopulta kaksinumeroisiin tappiolukemiin. SSV:lle illan voitto oli kolmas neljästä ottelusta.

Tänään SalBa johti avauserässä 0-2 ja sinnitteli vielä pelin puolivälissä tasalukemissa 4-4. Kolmannessa erässä nousija sai tilanteessa 7-6 yrittää tasoitusta viiden minuutin ylivoimapelillä, mutta SSV tappoi Kimmo Kinnusen jäähyn ja iski heti sen perään kaksi maalia. Maalivahdin vetäminen penkille pohjusti SalBalle lopussa 9-7-kavennuksen, mutta SSV ehti ottelun viimeisellä minuutilla kaunistella lukemia vielä kolmesti.

Miko Kailiala iski SSV:lle kolme maalia, ja puolustaja Mikael Lax merkkautti 1+2. Ottelun parhaana palkittiin arkistokuvassa rynnivä Lauri Stenfors.

Liigan kärjessä komeilevat kuudella pisteellä kolme ottelua pelannut Happee sekä kaukalossa neljästi käyneet SSV ja Koovee. Hännillä viruvat Josba, Classic ja SalBa yhä ilman avauspisteitään.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat SalBa – Indians, Josba – OLS ja NST – Classic.