Jäikö näkemättä? - Tässä kaikki Suomi-Latvia-otteluiden maalit ja rankkukisat

Joulukuun MM-kisoihin valmistautuva Suomen miesten salibandymaajoukkue leireili juhannuksen alla Eerikkilässä ja kohtasi kahdesti Latvian. Kohtaamisista tuli suorat ja selostetut lähetykset SalibandyTV:ssä. Otteluiden maalit ja rangaistuslaukauskilpailut löytyvät nyt koosteina Salibandyliiton Youtube-kanavalla.

Maanantaina 17.6. Suomi oli hyvän kolmannen erän ansiosta vahvempi 7-3. Aaro Astala oli Suomen tehokkain saldollaan 2+1. Ottelun päätteeksi harjoiteltiin vielä rangaistuslaukauskisa, jonka Suomi vei Miko Kailialan ja Sami Johanssonin onnistumisilla 2-1.

Tiistaina oli tiukempaa. Kahden erän jälkeen Suomi johti kolmella maalilla, mutta Latvia kuroi etumatkaa kiinni viimeisessä. Voitto tälläkin kertaa Suomelle. Nyt luvuin 4-3 Joona Rantalan viimeisteltyä maaleista kaksi rangaistuslaukauksilla. Edellisen ottelun tapaan rl-kisa päättyi Suomelle 2-1, onnistujina Nico Salo ja Juuso Ahola.

Kuva: Anssi Koskinen / Ainesmedia