Hurja trilleri Seinäjoella - tänä vuonna SPV:n ihmekiri jäi palkinnotta

SPV ja EräViikingit tarjoilivat Salibandyliigan kärkiottelussa hurjan näytelmän, kun SPV nousi kolmannessa erässä neljän maalin tappioasemasta tasoihin. Isäntien käteen jäi kuitenkin lopulta luu Jani Kukkolan iskettyä vieraiden 8-7-voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua.

EräViikingit näytti tarraavan TV2:n kameroiden edessä voittoon kun Mika Moilanen ohjasi kolmannen erän alussa vieraat ylivoimalla 7-3-johtoon. Sitten alkoi kuitenkin isäntien hurja myllytys, ja vuosi sitten Tapanilan Erää vastaan 0-6-:sta tasoihin noussut SPV näytti löysi saman vaihteen ja myllytti väkisin rinnalle. Viisi minuuttia ennen loppua EräViikinkien Tommi Aro kuitenkin veti puolustuksen peittämään laukaustaan ja ovela syöttö takatolpalle vapautti Jani Kukkolan maalintekoon.

– Aina ne vain tulevat jotenkin tasoihin mutta onneksi ei laskettu ihan lopullisesti housuun vaan Jani Kukkola heitti loppuun maalin ja puolustettiin isolla sydämellä loppuhetket, edellisevuotisen shokkihoidon Erän paidassa kokenut Tommi Aro kiitti.
– Oli uudelle ryhmällemme tosi iso juttu, että saatiin tämä voitto.

Voitto oli sarjaa johtavan EräViikinkien kahdeksas perättäinen.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Rauman SalBa nappasi kauden kolmannen voittonsa yllättämällä Oulussa OLS:n 3-2. Avauserässä osunut Tatu Ruohonen sekä kolmannessa maalanneet Miikka Sokka ja Mikko Viitanen siirsivät vieraat kolmen maalin johtoon ennen kuin OLS lopussa heräsi. Tatu Kiipeli nosti ylivoimalla ensin yhden ja ilman maalivahtia vielä toisen kavennuksen, mutta enempään eivät minuutit riittäneet.

Lauantain murskajaiset nähtiin Helsingissä, jossa Happee kohensi itseluottamustaan riepottelemalla jumbo M-Teamia 13-1. Peter Kotilainen oli illan ahnio kolmella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään, Juuso Heikkinen, Janne Hoikkanen ja Kaapo Savinainen tyytyivät yhteen maaliin ja kahteen syöttöpisteeseen.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelu LASB – Westend Indians.

Kuva: Juha Käenmäki