Hippo Eskariviikossa mukana yli 19 000 eskarilaista ja yli 400 eskariryhmää - tältä näytti materiaalien pakkauspäivässä

Ensi viikolla riittää vilinää ja vilskettä yli 19 000 eskarilaiselle ja yli 400 eskariryhmälle. Valtakunnallinen Hippo Eskariviikko järjestetään ensi viikolla ja ohjelmassa on liikenneturvallisuutta, liikunnan iloa ja erilaisia puuhatehtäviä läpi viikon.

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa. Hippo Säbäkipinän eskariviikko on suunnattu eskari-ikäisille lapsille. Lukukauden aikana järjestetään kaksi viikkoa – toinen syyskuussa ja toinen tammikuussa. Tällä viikolla pakattiin materiaalipaketit, jotka matkaavat kohti koulutiensä aloittaneita eskarilaisia. Pöytyän Urheilijat olivat pakkauspäivässä mukana talkoilemassa.

-Aihe on läheinen, kun monet talkoilevista nuorista ovat aloittaneet säbäuransa juurikin eskari-ikäisinä. Pelaajan vanhempana ja näiden tyttöjen kanssa pitkään joukkueessa mukana olleena olen iloinen, että tytöille on löytynyt mieluinen liikuntaharrastus, mikä on kantanut jo useita vuosia, kertoo talkooporukan vastaava ja  joukkueen johtaja Päivi Lehtisalo Pöytyän Urheilijoista ja jatkaa siitä, mitä talkootyöt ja yhdessä tekeminen joukkueelle merkitsevät:

-Meidän vahvuutenamme talkooporukan kokoamiseen on joukkueen ja pelaajien vanhempien hyvä yhteishenki. Yhteishenki lähtee arkipäivän tekemisestä, mutta palkinto kaudesta on jo useampana vuonna ollut keväällä tehty turnausmatka. Perheiden tuki ja luottamus joukkueen toimintaan ovat tärkeitä kaikille joukkueille. Luottamus syntyy, kun ihmiset tuntevat toisensa. Sen vuoksi panostaisin myös sarjapelien ja treenien ulkopuoliseen toimintaan.

Hippo Eskariviikkoa ovat mahdollistamassa upeat 19 yhteistyösalibandyseuraa ympäri Suomen sekä mielettömät yhteistyökumppanit OP, Kamux, XXL ja Oxdog. Eskarilaiset, ensi viikolla mennään!

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli