Erä veitsi kurkulla jatkoaikavoittoon - LaSB jättiyleisön edessä liigan portille!

Salibandyliigan puolivälierissä tänään veitsi kurkulla pelannut Tapanilan Erä ei suostunut vielä kesälomalle. Erä löi vieraissa Oilersin Miika Iskaniuksen jatkoaikamaalilla 4-3 ja kavensi voitoiksi 3-2.

Ottelu näytti ratkeavan toisen erän lopulla Oilersin johtaessa 3-2 kun Erän maalivahti Markus Laakso ajettiin kentältä väkivaltaisuudesta ja samassa ajassa vielä Petri Ikonen  komennettiin kaksiminuuttiselle. Maalille astelleen Teemu Kortelaisen johdolla Erä kuitenkin kesti viiden minuutin alivoiman, josta kaksi minuuttia kolmella viittä vastaan.

Neljä minuuttia ennen loppusummeria Erän Lauri Kapanen tasoitti pelin, ja seuraavassa vaihdossa Kapanen pääsi yrittämään johto-osumaa rangaistuslaukauksesta. Joonas Kaltiainen kuitenkin torjui, ja kun Oilers kesti myös seuranneen alivoiman, siirtyi ratkaisu jatkoajalle. Se päättyi ajassa 64.01, jolloin Joonas Kaltiainen torjui Ilkka Kosken kaukolaukauksen eteensä ja Miika Iskanius (kuvassa) työnsi irtopallon verkkoon.

Välieräpaikka on taas katkolla Oilersille sunnuntaina Vantaalla.

Salibandyn toiseksi ylimmän sarjatason Divarin finaaleissa LaSB otti jo toisen voittonsa Steelersistä. Hämeenlinnan Elenia Areenalle pakkautuneet 1584 katsojaa näkivät LaSB:n vievän pelin 6-5 ja etenevän voiton päähän liigapaikasta.

Divarin mestaruus ja nousu ovat katkolla lammilaisille lauantaina klo 18 Elenia Areenalla.