Derbyn voitto ennätysyleisön edessä kruunasi O2-Jyväskylän huikean viikon

Salibandyseura O2-Jyväskylän upea viikko sai hienon kruunun, kun seuran naisjoukkue voitti Salibandyliigan ottelussa paikallisvastustaja Happeen maalein 7-5. Kuumaa ja vaiherikasta derbyä seurasi Monitoimitalolla naisten Salibandyliigan kauden suurin yleisö, peräti 541 katsojaa. Lukema on myös O2-Jyväskylän historian ennätysyleisö.

Ottelun tehoampparit olivat hyökkääjät Jenna Vierijärvi, Kiia-Mari Avikainen ja Veera-Maria Jalkanen, jotka kukin takoivat 2+1 pistettä. Vierijärven sentteri Piia Niemi (kuvassa) kirjasi tehot 1+1. Erityisesti vasta 17-vuotiaan Jalkasen kaksi soolomaalia (5-3 ja 7-5) ja tämän esityö tyttömaajoukkueeseen valitun Avikaisen 6-5-johtomaaliin saivat ennätysyleisön haukkomaan henkeään.

Lauantain derby oli ensimmäinen, jossa O2-Jyväskylä onnistui liigassa voittamaan Happeen. Voitto kruunasi seuran muutoinkin upean viikon: alkuviikolla kerrottiin, että O2 on kasvanut jo Suomen 6. suurimmaksi ja Keski-Suomen selvästi suurimmaksi salibandyseuraksi. Perjantaina seura palkittiin Keski-Suomen urheilugaalassa Vuoden nuorisourheiluseura -tunnustuksella.

O2-Jyväskylän tiedote.
Kuva: Esa Jokinen.
Esa Jokisen kuvagalleriaan.

Jaa artikkeli